Referenties

Met dit schrijven wil ik NHN-Advies hartelijk danken. Na veel gesnuffeld te hebben op het internet, om voor een schappelijke prijs een adviseur te vinden die mij kon helpen een hypotheek te verkrijgen, kwam ik op jullie website terecht. Ik ben goed door jullie geholpen en kan iedereen aanraden om van jullie diensten gebruik te maken.

Na even googlen kwam ik op de site van scherphypotheekavies terecht. Nederlands Hypotheek Netwerk. Voor 850 euro een hypotheek afsluiten waar anderen gemiddeld 2000 euro vragen.
Na 1 telefoontje en een persoonlijk gesprek was het al duidelijk.
Korte lijntjes, heldere uitleg, advies op maat en snelle afwikkeling.
Maarten Hamburger bedankt
Gérold

Hoewel ik eerst enigszins twijfelde over een volledig digitaal advies/afhandeling ben ik blij dat hier ik toch voor heb gekozen. Het is zeer efficiënt en heb contact face-to-face niet gemist.
Het telefonisch contact als ook per email was altijd plezierig, correct, duidelijk en adequaat.
De doorlooptijd was vlot en ben dan ook zeer tevreden over het gehele traject bij Maarten Hamburger.

Woensdag ben ik bij de notaris geweest, de akte is eindelijk getekend! Het saldo van de afrekening is inmiddels ook op mijn bankrekening gestort. Fijn dat het allemaal geregeld is.

Bij deze bedank ik u hartelijk voor uw inzet, uw vasthoudendheid en uw communicatie! Ik ben zeer tevreden over uw dienstverlening en ook als persoon waardeer ik u. Als ik u een plezier kan doen met het geven van een referentie op uw website of aan een potentiele nieuwe klant, dan zal ik dat zeker doen!

Beste Maarten,

Ik ben zo blij en opgelucht met dit bericht.

Ik wil je enorm bedanken voor je inzet van de afgelopen weken!
Je hebt me gesteund en kan zeggen dat je een topper, diehard, vechter bent…

Nogmaals, superdank voor alles!
Ps. Kan je wel zoenen 😉

Ik ga ervan genieten en we we spreken mekaar!

De communicatie verliep erg prettig en ik heb een duidelijke weergave van de mogelijkheden gekregen. Het advies was echt persoonlijk op mij toegesneden. Al met al zeer tevreden over zowel de dienstverlening als de prijs. Aanrader!

Het directe en persoonlijke contact met het NHN heb ik als heel prettig ervaren!