Hypotheekadvies

Uw hypotheek geregeld voor €990,-

  • Wilt u weten wat u maximaal kunt lenen?
  • Wilt u een hypotheek die het best bij uw situatie past?
  • Wilt u een hypotheekadvies zonder dat u teveel betaalt?

Wij helpen u om de beste hypotheek te vinden die bij uw persoonlijke situatie past! Bij traditionele hypotheekadviseurs betaalt u al snel €2000,- tot €3000,- voor een hypotheekadvies…

Wat kost mijn hypotheekadvies?

Uw hypotheek, inclusief financieel advies, verzekeringen en bemiddeling vanaf €990,-. Dat is het scherpst geprijsde hypotheekadvies van Nederland.

Wilt u weten hoeveel een onafhankelijk hypotheekadvies u gaat kosten? Vul dan hieronder de hypotheekadvies check in! U ontvangt persoonlijk bericht met de uitslag. Invullen duurt slechts 1 minuutje!


Bel naar:
0566-6885855

Tevreden klanten

Prettige communicatie via de telefoon! Heb het face to face contact totaal niet gemist. Al met al erg tevreden over de dienstverlening

De communicatie verliep erg prettig en ik heb een duidelijke weergave van de mogelijkheden gekregen. Het advies was echt persoonlijk op mij toegesneden. Al met al zeer tevreden over zowel de dienstverlening als de prijs. Aanrader!

Hoe werkt het?

We beginnen met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek waarbij we uw situatie gaan bespreken met een erkend hypotheekadviseur. In dit gesprek maken we een voorberekening van uw mogelijkheden zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Op basis van uw financiële situatie komen wij met een op maat gemaakt hypotheekadvies. Wij zijn 100% onafhankelijk en werken samen met de meeste hypotheekverstrekkers van Nederland. Hierdoor kunnen wij voor uw situatie de scherpste rentes in de markt kiezen.

Als u een keuze gemaakt heeft begeleiden we uw hypotheekaanvraag van A tot Z. Dit is een snel traject doordat wij online,via de telefoon en Skype werken. Zo is het mogelijk om voor u tijdswinst te maken in uw hypotheekaanvraag.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!