Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

  • Is het einde van uw rentevast periode in zicht?
  • Wilt u zo laag mogelijke maandlasten?
  • Wilt u uw hypotheek oversluiten zonder hoge oversluitkosten?

Dat kan! Door onze lage tarieven voor het afsluiten en adviseren van de hypotheek, is het ondanks de boeterente van de bank heel vaak rendabel om uw hypotheek over te sluiten. Het is ons doel om ook u daarbij te helpen!

Oversluiten zinvol?

Wilt u weten of oversluiten zinvol is? Vul hieronder uw gegevens in, dan rekenen wij het gratis en vrijblijvend voor u uit!


Bel naar:
0566-6885855

Tevreden klanten

Prettige communicatie via de telefoon! Heb het face to face contact totaal niet gemist. Al met al erg tevreden over de dienstverlening

De communicatie verliep erg prettig en ik heb een duidelijke weergave van de mogelijkheden gekregen. Het advies was echt persoonlijk op mij toegesneden. Ik ben positief verrast over zowel de dienstverlening als de prijs. Ik was vanwege de lage prijs eerst bang dat dit ten koste zou gaan van de kwaliteit, maar ik heb het hele proces als ontzettend prettig ervaren. Aanrader!

Hoe werkt het?

We beginnen met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek waarbij we uw situatie gaan bespreken met een erkend hypotheekadviseur. In dit gesprek maken we een voorberekening van uw mogelijkheden zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Op basis van uw financiële situatie komen wij met een op maat gemaakt hypotheekadvies. Wij zijn 100% onafhankelijk en werken samen met de meeste hypotheekverstrekkers van Nederland. Hierdoor kunnen wij voor uw situatie de scherpste rentes in de markt kiezen.

Als u een keuze gemaakt heeft begeleiden we uw hypotheekaanvraag van A tot Z. Dit is een snel traject doordat wij online,via de telefoon en Skype werken. Zo is het mogelijk om voor u tijdswinst te maken in uw hypotheekaanvraag.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!